Logo

Skindstegt rødfisk og ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skindstegt rødfisk og ostesauce

4 rødfiskefileter med skind (ca. 675 g)
1/2 liter Karolines Køkken mild ostesauce
1/2 tsk vindruekerneolie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør: 1 1/4 kg kartofler

Bønnebundter:
500 g friske haricots verts
1 1/2 liter vand
1 1/2 tsk groft salt
4 skiver spegeskinke, fx parmaskinke (ca. 50 g)

Skrab fiskeskindet for skæl og fjern eventuelle ben. Skyl fileterne og tør dem.

Del fileterne på tværs og rids dem to gange på skindsiden.

Stil dem tildækket i køleskabet.
 
Bønnebundter: Kom bønnerne i en gryde med kogende vand tilsat salt.

Kog dem ved svag varme og uden låg i ca. 4 min.

Hæld bønnerne til afdrypning i et dørslag og brus dem over med koldt vand. Halver skinkeskiverne på langs.

Saml bønnerne i 8 bundter med hver sin strimmel skinke omkring - kan gøres i god tid.
 
Kom ostesaucen i en lille, tykbundet gryde og bring saucen i kog under omrøring. Hold saucen varm under låg.
 
Pensl imens en grillpande med olie og lad panden blive godt varm.

Grill bønnerne ca. 3 min. - drej dem af og til.

Tag bønnerne af panden og hold dem varme.

Grill rødfiskefileterne på skindsiden i 4-5 min. - pres fileterne mod grillpanden, evt. med en træpalet.

Drys kødsiden med salt og peber.

Tag straks fisken af panden og server den sammen med bønner og ostesauce.
 
Tips: I stedet for Mild OsteSauce kan man bruge Karoline's BearnaiseSauce.
Det er en god idé at få fiskehandleren til at skrabe rødfiskefileterne fri for skæl. Fisken kan spises med skind på. Man kan også anvende laksefilet – her er skindet dog ikke lige så velegnet til at spise. - Ikke fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalv i dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Strudsesteg stegt som vildtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesiske frikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os