Logo

Skinke farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket svinekød
1 løg, hakket
1 æg
mælk
hvedemel
1 pakke skinke
sennep og ketchup
rasp
 
Svinekødet røres til fars med løg, æg, mælk og hvedemel.
Bland skinketern i, og kom i et smurt ovnfast fad.
Ketchup og sennep røres sammen, lige dele af hver, så det dækker overfladen.
Rasp kommes oven på.
Bages ca 35 min ved 180°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med roastbeef og rå relishDer skulle gerne være lidt rester fra gårsdagens gæstemenu og ellers kan du købe...
• Hvidkålsfad med pebreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spareribs med abrikosmarinadeAbrikosmarinerede til spareribs, en dejlig marinade til give smag til dine spareribs. Det...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!