Logo

Skinkeschnitzel med peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Skinkeschnitzel med peber

 

Prøv denne klassiske opskrift på peberschnitzler ved en særlig lejlighed. Den cremede sauce er let at lave og smager helt vidunderligt. Klassisk nyt.

• Retten indeholder rigeligt med zink og A- og B-vitamin.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 25 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Skinkeschnitzel med peber

4 skinkeschnitzler à 200 g

2 tsk peberkorn

2 tsk tørret salvie

1 spsk solsikkeolie

SAUCE:

4 spsk tør hvidvin eller oksebouillon

2 dl cremefraiche

 

* Fremgangsmåde:

1 Skær evt. fedt af schnitzlerne og tryk dem let ud, se under Tips & råd.

Knus peberkornene, se Tips & råd, og bland dem med salvien på en tallerken.

 

2 Paner skinkeschnitzlerne med peber og salvie.

Tryk til med fingrene så begge sider dækkes godt.

 

3 Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme.

Tilsæt schnitzlerne og steg i 15 min. Vend dem en gang.

Anret schnitzlerne på et varmt serveringsfad og dæk med aluminiumsfolie.

 

4 Kog panden af med vin eller bouillon.

Tilsæt creme fraiche og varm det forsigtigt igennem under omrøring.

Smag til og server saucen med peberschnitzlerne.

 

Tips & råd

 

Skinkeschnitzel med peber

Dæk schnitzlerne med plastfolie.

Rul dem med en kagerulle, eller bank dem let med en kødhammer.

Dette gør at kødet bliver lidt mørere.

 

Skinkeschnitzel med peber

Anvend en morter når du skal knuse peberkornene eller læg kornene i en plastpose og bind knude for åbningen og knus dem så med en kagerulle.

 

SERVERINGSFORSLAG

Server med grillede champignon, tomater og hasselback-kartofler eller et godt nybagt brød.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 440 = kJ 1843

Kulhydrat 1 g Protein 39 g Fedt 31 g (63%) Fibre O g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her