Logo

Skipperlabskovs 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksekød i tern (af tykkam, bryst eller bov)
½ l vand
2 tsk salt
10 hele peberkorn eller ¼ tsk stødt peber
2 laurbærblade
3 store løg (300 g)
1 ½ kg skrællede kartofler
Tilbehør:
½ dl hakket purløg
Syltede rødbeder, beregn 100 g pr. person
Rugbrød

1. Kom kød og vand i en gryde med salt, peber og laurbærblade.
2. Lad kødet koge ved svag varme i en time.
3. Skræl løg og kartofler.
4. Hak løgene og skær kartoflerne i tern.
5. Tilsæt løg og kartofler til kødet, når det har kogt færdigt, og kog derpå det hele i endnu en halv time.
6. Smag evt. til med salt og peber.
7. Anret skipperlabskovsen i en skål eller på et fad, drys med hakket purløg og server retten med syltede rødbeder og rugbrød.

Vil. du tabe dig, kan du spise: En sjettedel af skipperlabskovsen med 100 g rødbeder og eventuelt et halvt stykke brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her