Logo

Skotsk brødpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skotsk brødpie

7 skiver franskbrød

3 dl mælk

4 æg

2 spsk kvark

salt og peber

500 g tomater

1 løg

Tilbehør: rørt smør, tilsat reven peberrod, salat

*

Afskorp franskbrødet og overhæld det med kogende mælk.

Lad det stå 10 minutter og tilsæt æggeblommerne. Rør godt.

Tilsæt kvark, salt og peber og vend de stiftpiskede hvider i.

Læg massen lagvis med tynde tomatskiver i smurt, ildfast fad og drys revet løg på tomaterne.

Sørg for, at første og sidste lag bliver brøddej.

Bag retten i ca. 50 minutter ved 200°C og server den straks med rørt smør, tilsat reven peberrod, og salat.

Tips: Der kan lægges osteskiver på tomaterne, sammen med de revne løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her