Logo

Små farsbrød på bål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fars:
500 g magert hakket oksekød
1 tsk groft salt
3 spsk fintrevet løg
1 lille fed knust hvidløg
1 æg
1 1/2 dl mælk
5 spsk rasp
6 lange pinde til bålstegning
150 g bacon i tynde skiver
 
Fars:
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, hvidløg og æg i.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time.
Del farsen i 6 portioner og klem hver portion fast om en pind, så farsen
har form som en tyk "pølse".
Sno baconskiverne omkring (sørg for det sidder godt fast).
Steg farsbrødene over bålets gløder ca. 10 min., til farsen er
gennemstegt og baconen gylden.
Drej pindene langsomt under stegningen.
 
Tips: De små farsbrød kan tilberedes i ovn.
Læg dem (uden pinde) på en rist i bradepanden.
Grill farsbrødene øverst i ovnen, ca. 3 min. på 4 sider (ca. 12 min. i alt).

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt oksemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølsegryde med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nachos FiestaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælksfromage med jordbærKærnemælksfromage serveret med jordbær. Så er sommeren lige om hjørnet. Hurtigt og let, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os