Logo

Sole Bonne Femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 store tungefileter (fladfisk)
salt + kværnet peber
1 skalotteløg, hakket
125 g småt hakket champignon (brug stokkene der bliver tilovers nedenfor)
1 ½ dl varm fiskefond
1 ½ dl tør hvidvin, opvarmet
1 laurbærblad
2 spsk hakket persille
½ spsk tørret timian
18 små champignon hatte (uden stok)
2 spsk smør
1 spsk hvedemel

Drys tungefileterne med salt og peber.
Læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys med løg og champignon.
Hæld fond, vin, laurbærblad, persille og timian over.
Dæk fadet og sæt det i en opvarmet ovn (175ºC) i ca. 15 - 20 minutter eller indtil fisken er nok (danner flager).
Læg fisken over på en ovnfast tallerken og hæld væsken i en dyb pande.
Champignonhattene ristes i smør ca. 5 minutter - fordel dem på fisken.
Kog væsken ind (ca 3 dl). lav en smørbolle af melet og smørret og jævn væsken med den.
Kog saucen op og giv den et par minutter, mens der røres i den.
Hæld saucen over fisken, sørg for at fisken er helt dækket.
Sæt fadet under grillen indtil overfladen er gylden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?