Logo

Sommerkalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk kalkunbryst
havens krydderurter
5 cm. rød snackpeber
½ tsk chilipulver
1 tsk citronpeber
1 dl madolie
groft salt
 
Bland i en plasticpose en marinade af 1 dl olie, 3 spsk finthakkede krydderurter (fx alm. timian, citrontimian, oregano, persille, citronmelisse, dild),
2 spsk finthakket rød peber, ½ tsk cilipulver og 1 tsk citronpeber.
Læg kalkunbrystet i posen og ælt marinaden godt ind i kødet.
Lad det trække i køleskabet 4-6 timer.
Hæld olien fra og læg kalkunbrystet i ovnfast fad, drys med groft salt. Brunes ved 250ºC i ca. ½ time, hvorefter der hældes lidt vand ved. Steges videre til stegetermometret viser ca. 85ºC.
 
Tips: Serveres med hasselbackkartofler og "gammeldags" grøn salat med flødedressing og jordbærskiver. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?