Logo

Spaghetti med ristet laks og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksefiléter af 150 g pr. styk
5 spsk ekstra god olivenolie
10 fed hvidløg, pillet
300 g tørret spaghetti
50 g fennikel, tyndt skåret
1 1/2 tsk limeskal, revet
2 spsk limesaft
4 duskefennikeltoppe til pynt
Salt
Peber, friskkværnet

Forvarm ovnen til 220º og pensel et ovnfast fad med olie. Pensel lakseskiverne med olivenolie, kom en anelse salt og peber på, og læg laksen i det ovnfaste fad.

Skær hvidløgene over på langs og læg dem over laksen. Pensel igen med lidt olivenolie og steg fisken i ovnen i 8 - 10 minutter, eller til laksen er gennemstegt.

Imens koges spaghettien al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i olivenolie til de får en skinnende overflade. Vend fennikel og limeskal i pastaen og fordel den i 4 dybe tallerkner.

Kom en laksefilét på hver portion samt saften fra fadet og hvidløgsstykkerne. Stænk med limesaft og pyntes med fennikeltoppene.

Hertil kan også serveres groft brød og en god tomatsalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke-racletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ising i rösti med pesto og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt due med salat med æbler og selleri 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skildpadde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os