Logo

Spaghettisquash i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk smør eller margarine
2 1/2 spsk hvedemel
1 tsk salt
3 1/2 dl mælk
2 1/2 dl kogt hakket afdryppet spinat
1/2 tsk reven muskatnød
4 dl spaghettisquash
1 1/4 dl hytteost
2 hårdkogte æg i skiver
parmesanost
 
Smelt smørret i en gryde, rør hvedemel og salt i og tilsæt mælken lidt efter lidt, rør rundt til saucen er jævnet.
Bland spinat og muskat med 2 1/2 dl sauce og hæld resten af saucen i et smurt 1 liters gratinfad.
Fyld op med spinatblandingen. Spaghettisquash, hytteost og æggeskiver.
Retten drysses med revet parmesanost og bages ved 200ºC i 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte agerhøns i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølse og surkål i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydebøf med kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!