Logo

Spinat med bacon og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat med bacon og æg

800 g spinat

4 æg

friskkværnet peber

1 pakke maskinskåret, røget bacon

Tilbehør: groft rugbrød

*

Damp den skyllede spinat i det vand, der hænger ved, til den falder sammen.

Fordel den i velsmurt, ildfast fad og lav 4 fordybninger i den med bagsiden af en ske.

Lad 1 æg glide ned i hver og drys med peber.

Klip baconskiverne i strimler på tværs og drys dem over retten.

Stil fadet ind i en 225°C varm ovn, til æggene er spejlede - ca. 20 minutter.

Server groft rugbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?