Logo

Spinat med ris og hakket kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frisk eller 750 g frossen spinat
250 g hakket oksekød
3 finhakkede løg
50 g ris
1 ¼ dl vand
2 spsk smør
olivenolie
lidt stødt spidskommen
evt. persille
 
Skyl spinat og pres så meget af vandet ud, du kan, i en sigte.
I smør og olivenolie gyldnes de hakkede løg, og spinaten tilsættes.
Rør rundt.
Oksekødet tilsættes, og det hele simrer, til kødet er mørt.
Tilsæt risene og vandet.
Kogen retten videre ved lavt blus, til risene er færdigkogte.
Se efter om der mangler vand undervejs.
Krydr med spidskommen og persille inden servering og spis godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her