Logo

Spinatlasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 fed hvidløg
10 g smør
450 g frossen spinat
2 spsk hvedemel
2 dl letmælk
1 tsk olivenolie
3/4 kg tomater
oregano
10-12 lasagneplader
50 g 30% ost

Sæt spinaten i køleskabet til optøning dagen før eller tø den evt. op i mikrobølgeovn.
Svits hakket hvidløg i smør og tilsæt optøet, knuget spinat.
Drys hvedemel i spinaten og tilsæt mælk. Lad det koge 2-3 min og krydr med salt og peber.
Pensl et ovnfast fad (et lasagnefad) med olivenolie. Skær skiver af tomat og læg dem i fadet, krydr med oregano, salt og peber. Læg herefter et tyndt lag spinatstuvning og så et lag lasagneplader . Fortsæt lagene og afslut med et lag spinatstuvning. Drys revet ost over og bag lasagnen ca. 35-45 min til overfladen er lysebrun.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegt blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med baconsvøb og urtefyldGodt opskrift, der er let at følge. Dejlig ret med oksemørbrad der bliver svøbt i bacon og...
• Fiskeburger med let remouladeEn god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for torskefileter...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os