Logo

Sprængt and i druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frilands and kogt i 2 timer
6 dl hønsebouillon
50 g smør
2 dl tør hvidvin
1 spsk Maizena
300 g vindruer
1 peberfrugt
 
Flækkede udkernede druer og skivede peberfrugter brunes på panden og tages op med en hulske.
Panden koges af med bouillon.
Hvidvin røres med Maizena og saucen jævnes hermed evt. lidt kulør.
Partér anden eller skær kødet fra (skindet skæres også fra) og anret den i et ovnfast fad.
Hæld druer, peberfrugt og sauce over.
Varmes i ovn ved 170ºC i ca. 15 min.
Serveres i fadet med stegte kartoffelbåde til.

   
Stegte kartoffelbåde:
Skræl 6 store kartofler og del dem i både.
Varm 3 spsk vindruekerneolie op og rist bådene ved svag varme i ca. 10 min. tilsæt 3 spsk honning og rist kartoflerne til de er smukt gyldne.
Drys med lidt salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her