Logo

Sprængt kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltlage:
3,5 l. vand
½ kg salt
100 g sukker
25 g salpeter

En kanin henstår et par døgn i en let saltlage, tages op og koges 1 ¼ time.
Til kaninen serveres grønlangkål eller spinat, kogte grønsager eller jordskokker, der er dampet møre i smør og mælk under tætsluttende låg for svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her