Logo

Stegning af kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kalkun
salt
1 flaske hvidvin
bouillon kogt af kråser, og hals

Flæskefars:
500 g hakket flæskekød
2 æg
salt
peber
lidt timian
150 g rensede, hakkede champignoner
2 dl fløde

Den rensede kalkun fyldes i trekanten foran med farsen, og halsskindet bøjes om på ryggen. Resten af farsen fyldes i kalkunen, der lukkes med kødspid og lårene bindes sammen. Kalkunen lægges direkte i bradepanden, drys ses med salt, overhældes med hvidvin og sættes på nederste rille i en varm ovn ved 225 º. Når vinen bobler, skrues ned til 200 º. Når vinen er fordampet, tilsættes kogende kråsesuppe. Kalkunen steger i alt 2 1/2-3 timer. Bliver den brun forinden, læggers olieklude dvs. mindre bomuldsklude dryppet i olie, på lår og bryst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gorgonzolafyldt skinkemignon med lun auberginesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ResteragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønne kyllingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os