Logo

Stegt due med salat med æbler og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 duer
1 spsk mayonnaise
2 tsk dijon sennep
1 spsk cremefraiche 18%
2 stænglerfint snittede blegselleri
1 fint snittet æble uden kerner
lidt snittet valnødder
olivenolie til stegning
salt og peber

Varm lidt olie på en pande og brun duerne på alle sider.
Krydr med salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i en varm ovn, 200ºC i 15 minutter.
Tag dem ud og lad dem hvile lunt 5 minutter.
Rør mayonnaise med sennep og cremefraiche.
Krydr med salt og peber.
Vend det hele sammen med resten af ingredienserne og server til de stegte duer.
Server evt med kogte kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinat- og fiskefadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalv i asparges i RömertopfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Strudsesteg med bigarade-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stevns trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os