Logo

Stegt havtaskekæbe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ - 2 kæber pr. person
smør
hele fed hvidløg
timian
citronsaft og –skal
lidt hvidvin eller vand
en klat smør til saucen
dild
grønsager

Skær hinden på siden af kæben, hvor skindet har siddet, væk.
Hold fast i hinden, skær væk fra dig selv langs brættet med en skarp kniv.
Kom salt og peber på kæberne og steg dem i smør et par minutter på hver side.
Tag kæberne af panden, kom hvidvin på, kog op og kom smørret i.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?