Logo

Stegt kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 renset kanin på 1 ½ kg
50 g margarine
2-3 løg delte i kvarte
2 skivede gulerødder
2 skivede porrer
4-5 flåede tomater
salt og peber
2 fed hvidløg
2 dl halvtør hvidvin
1 dl bouillon
buket af persille, 1 laurbærblad og et par stilke timian

Skyl kaninen og del den i portionsstykker.
Lad margarinen blive gyldent i en gryde og brun kaninstykkerne på alle sider.
Tag kødet op og kom løg, gulerødder og porrer i gryden.
Lad det snurre sig gyldent.
Læg kaninstykkerne tilbage i gryden på grønsagerne og hæld tomaterne ved.
Drys med salt, peber og knuste hvidløgsfed.
Hæls bouillon og vin i sammen med krydderurtebuketten, bundet sammen med bomuldsgarn.
Læg låg på gryden, og lad retten stege ved svag varme til alt er mørt ca. 11/4 time.
Løse ris og/eller flûte er godt tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her