Logo

Stegt, krydret makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt, krydret makrel

2 spsk smør eller margarine

2 spsk (oliven)olie

4 løg

2 fed hvidløg

1 ds flåede tomater

salt og peber

4 portions-makreller

4 stilke persille

hvedemel

1½ spsk hvidvinseddike

2 dl cider

klippet persille

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, salat

*

Opvarm halvdelen af fedtstof og olie i en lille gryde og tilsæt de hakkede løg og revet hvidløg.

Lad det snurre 5 minutter, inden tomater med væde passeres direkte ned i gryden.

Lad det småkoge i endnu 5 minutter og smag til med salt og peber.

Tag det af varmen.

Rens makrellerne og drys lidt salt og peber i hver.

Læg også 1 persillestilk i hver fisk.

Vend dem let i hvedemel og steg dem i resten af fedtstoffet i en rummelig pande.

Beregn 7-9 minutter på hver side.

Hæld eddike og cider ved efter halvdelen af stegetiden.

Varm imens saucen igennem.

Anret de stegte makreller på opvarmet fad og hæld først stegeskyen og derpå saucen over.

Drys med klippet persille og server løse ris og salat til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her