Logo

Stegt kyllingebryst med lufttørret skinke og flødestuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt kyllingebryst med lufttørret skinke og flødestuvet spinat

 

Pak kyllingebryst ind i lufttørret skinke. Det giver både smag, og holder kødet saftigt under tilberedningen.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid. ca. 30 min.

#

4 kyllingebryst

4-8 skiver serrano- eller parmaskinke

4 tykke skiver rugbrød

 

Flødestuvet spinat:

500-800 g frisk eller frossen spinat

¼ liter piskefløde

salt og friskkværnet peber

lidt fint revet muskatnød

fint revet citronskal

*

Læg 1-2 skiver skinke omkring hvert stykke kyllingebryst.

Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad.

Sæt fadet i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min, til kødet er akkurat er gennemvarmt.

Skær rugbrødet i tykke stave, og rist dem gyldne i ca 10 min på en bageplade i den varme ovn.

 

Rens spinaten.

Kog fløden ind til det halve i en rummelig gryde ved god varme.

Vend spinaten i den varme fløde lidt ad gangen, og varm den igennem i nogle min.

Smag til med salt, peber, muskatnød og citronskal.

Skær kødet i skiver, og server med varm flødestuvet spinat og sprøde rugbrødsstænger.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?