Logo

Stegte rødspættefileter med sellerisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegte rødspættefileter med sellerisauce

Stegte rødspætter:
3 spsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
8 rødspættefileter (ca. 450 g)
50 g smør
Sellerisauce:
1/4 liter mælk
1/4 knoldselleri i stave (ca. 200 g)
1 1/2 spsk saucejævner
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: hakket frisk persille
Tilbehør:

1 kg kogte kartofler
600 g dampede gulerødder

Stegte rødspættefileter: Bland hvedemel, salt og peber sammen.

Vend fileterne i melblandingen.

Steg dem i gyldent smør i en pande, ca. 1 min. på hver side.

Tag fileterne op og hold dem varme.

Sellerisauce: Hæld mælk og selleristave i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt saucejævner under omrøring og kog saucen igennem ved jævn varme i ca. 2 min. - Tilsæt salt og peber og smag til.
Ikke fryseegnet

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dampede muslinger med basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekød i krydret sauceEn aromatisk og krydret simreret, som hedder Rendang og er festmad i Indonesien
• Filet Royal fra HawaiiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os