
Stegte rødspætter:
3 spsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
8 rødspættefileter (ca. 450 g)
50 g smør
Sellerisauce:
¼ liter mælk
¼ knoldselleri i stave (ca. 200 g)
1 ½ spsk saucejævner
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: hakket frisk persille
Tilbehør: 
1 kg kogte kartofler
600 g dampede gulerødder
Stegte rødspættefileter: Bland hvedemel, salt og peber sammen. 
Vend fileterne i melblandingen. 
Steg dem i gyldent smør i en pande, ca. 1 min. på hver side. 
Tag fileterne op og hold dem varme.
Sellerisauce: Hæld mælk og selleristave i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt saucejævner under omrøring og kog saucen igennem ved jævn varme i ca. 2 min. - Tilsæt salt og peber og smag til.
Ikke fryseegnet