Logo

Stracotto Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stracotto Toscana
# Ingredienser
1 kg rødløg
1 kop jomfru olivenolie
1 kg kalvekød
1 flaske rødvin (gerne kraftig)
2 tsk salt
½ tsk peber
 
* Tilberedning
Rødløgene skæres i skiver, som deles over.
Derefter kommes de på en sauterpande eller en bred gryde.
Kalvekødet skæres i små lunser, som lægges oven på løgene.
Olien hældes over.
Salt og peber tilsættes.
Herefter tændes der for fuld varme.
Efter 15 minutter hældes rødvinen over.

Det er vigtigt at kødet dampes mørt, derfor skal det hele tiden ligge øverst.

Der skrues først ned for varmen, når rødvinen koger.
Fra dette tidspunkt skal retten stå og småsimre i 2½ time uden låg.
Der må først røres rundt i retten lige inden servering.
Som tilbehør serveres godt italiensk brød samt et (nogle) glas vin.
 
Tips: En god dessert til denne ret kunne være Panna Cotta.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (17 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her