Logo

Strudsesteaks med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 strudsesteaks
smør
2 dl tør hvidvin
1/2 dl cremefraiche
500 g champignon (eller andre svampe)
1 spsk dijonsennep
1 spsk finthakkede friske krydderurter

Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side.
Under stegningen krydres de med salt og peber.
De tages af panden og pakkes ind i alufolie.
Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter.
Derefter koges panden af med hvidvin.
Resten af smørret, cremefraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce.
Serveres med årstidens kartoffel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunbryst med druer og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt sværdfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelfrikadeller med skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddepandekager med portvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os