Logo

Strudsesteaks med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 strudsesteaks
smør
2 dl tør hvidvin
½ dl cremefraiche
500 g champignon (eller andre svampe)
1 spsk dijonsennep
1 spsk finthakkede friske krydderurter

Strudsesteakene steges i smør på panden ca. 2 min. på hver side.
Under stegningen krydres de med salt og peber.
De tages af panden og pakkes ind i alufolie.
Imens steges svampene i lidt af smørret på panden, krydderurter kommes ved og steges et par minutter.
Derefter koges panden af med hvidvin.
Resten af smørret, cremefraiche og dijonsennep tilsættes og koges ind til en cremet sauce.
Serveres med årstidens kartoffel.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her