Logo

Stuvede bønner med paneret flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-12 ikke for tynde skiver magert stribet flæsk
1 æg
4-5 spsk rasp
1-2 spsk hvedemel
smør/olie til stegning
 
Stuvning:
ca. 1 kg grønne bønner
50 g smør
3 spsk hvedemel
ca. 6 dl mælk
 
Bank flæskeskiverne let ud med håndroden og snit et par hak i sværen.

Vend dem først i sammenpisket æg og dyp dem herefter i en blanding af hvedemel, rasp, salt og peber.
Steg så flæsket gyldent og sprødt på begge sider i smør/olie på en pande.

Stuvning:
Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker.

Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si.
Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring.

Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner.
Server bønnerne med det sprøde, nystegte flæsk og et par skiver rugbrød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her