Logo

Sukiyaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 gram fint oksekød
2 ps bønnespirer
360 gram porrer
1 aubergine
400 gram kinakål
2 gulerødder
2 løg
6 svampe
6 æg
-
3 dl soya
2 dl vin
3 spsk sukker
1 dl vand
-
ris
*
Oksekødet skæres i lange tynde skiver
Skyl bønnespirerne
Alle grønsager og svampe skæres i tynde skiver.
Dog skæres kinakålen i strimler på skrå.
Soya, vin, sukker og vand blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet.
Varm en pande op.
Smelt lidt fedt eller margarine herpå.
Hæld den varme suppe i panden.
Kødet tilsættes uden at det klumper sammen.
Lidt efter tilsættes grønsagerne.
Kogetiden afhænger af, hvor meget man ønsker kødet og grønsagerne kogt.
Panden tages af varmen og maden serveres straks.
Hver person slår et æg ud i en lille skål.
Pisk ægget let sammen.
Heri dyppes lidt af kødet pg grønsagerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roulade af svinebov med vinblade og fetaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøffer med marinerede hvidløg og fetaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sichuan appelsinkrydret oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os