Logo

Sund karryret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kød i strimler (kylling, kalkun eller svinekød)
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
⅔ af en squash
1 glas champignon
1 dl ris
salt, peber, karry
 
Kødet brunes i lidt olie og karry.
Derefter tilsættes lidt vand og risene.
Retten koges i ca. 10-15 min, derefter tilsættes grønsagerne og retten
koges videre til ris og grønsager er møre.
Til sidst jævnes retten med lidt mælk og Maizena jævning.
 
Tips: Man kan undlade risene, hvis man vil spare lidt på kulhydraterne.
Tilsæt evt. lidt ananas i tern, det gør retten mere thailandsk inspireret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her