
400 g kogt skinke i et stykke 
½ ananas 
1 stor rød peperoni 
12 små kartofler 
2 løg 
4 stængler blegselleri 
1 dåse purerede tomater (ca. 400 g) 
2 ½ dl grønsagsbouillon 
salt og lidt sukker 
 
Skær den kogte skinke i tern, skræl ananassen, og skær den ligeledes i tern. 
Gør peperonien i stand, skyl den, udkern den, og skær frugtkødet i ringe. 
Skræl kartoflerne, men lad dem forblive hele. 
Pil løgene, og skær dem i ringe. Gør selleristænglerne i stand, skyl dem, dup dem tørre, og skær dem i tynde skiver. 
Læg lag af alle grønsagerne i den godt gennemvædede stegeso. 
Tilsæt purerede tomater og bouillon, og vend rundt. 
Smag godt til med salt, peber og sukker. 
Giv retten ca. 1 time under låg i ovnen ved 200°C.