
200 g hvedemel 
150 g smør eller margarine 
salt 
1,5 dl tomatpuré 
1 spsk revet løg 
¼ tsk oregano 
1 fed revet eller knust hvidløg 
1 bdt persille, klippet 
500 g champignon 
250 g tunge, kogt og strimlet 
200 g mild, fed ost 
Tilbehør: salat 
*
Læg hvedemelet i en bunke og hak smør eller margarine i. 
Tilsæt salt og 3-3½ spsk iskoldt vand. 
Tryk dejen sammen og klap den ud på smurt plade med hvedemelet hånd. 
Rør tomatpuré sammen med revet løg, oregano, hvidløg og persille og bred det ud på dejpladen. 
Fordel de udskivede champignon over og drys med fint strimlet tunge. 
Dæk hele retten med høvlet ost og bag den i ca. 30 min. ved 225°C. 
Server pizzaen straks og server salat til.