Logo

Svinefilet med varme krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinefilet med varme krydderier


Krydderblanding: rosenpeber, appelsin, kanel, nellike, spidskommen.


#

1 svinefilet uden spæk (ca 500 g)

Krydderblanding til svinefilet: 1 tsk rosenpeber, 1 appelsin, 1 tsk kanel, 1 tsk nellike, 1 tsk spidskommen

 

Frisk rødkålssalat:

¼ rødkålshoved (ca. 400 gram)

1 appelsin

2 spsk eddike

2 spsk honning

25 g tørrede tranebær

8 svesker

salt og peber

*


Gnid krydderierne ind i svinefileten.

Kom den i et ildfast fad, og bag i en forvarmet ovn ved 180°C, til den er gennemstegt.

Det tager ca. 40 minutter.

Snit rødkålen fint, mens kødet steger.

Bland reven skal og saft af appelsin med eddike, honning og tørrede tranebær.

Hæld dressingen over rødkålen.

Snit sveskerne på langs, og vend dem i.

Lad salaten stå og trække i køleskabet

Afkøl stegen lidt, når den er færdig, og skær den så i tynde skiver.

Server med rødkålssalaten.


Tips: Brug gerne kødet dagen efter på rugbrød eller i wraps sammen med rødkålssalaten.

Kål har en god volumen - også nede i din mave. Du får mæthed uden særlig mange kalorier, hvis du spiser godt med kål.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?