Logo

Svinekød med blomkål og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
400 g svinekam
1 1/2 spsk samba olek
4 hakkede hvidløgsfed
2 dl svinekødsbouillon
600 g blomkål
3 gulerødder
2 citroner
1 spsk Maizena
2 spsk olie
1/2 tsk salt
ris

Kødet strimles og hældes i en skål sammen med samba olek, hvidløg og trækker i 20 min.
Bland 1/2 dl bouillon med Maizenamel og stil det til side.

Blomkålen deles i små buketter og gulerødderne skæres i tynde strimler.
Citron skæres i tynde skiver .
Opvarm olien i wok og steg grønsagerne i 4 min,
Drys med salt og læg dem i et fad.

Imens steges kødet over 2 gange .

Kom alle ingredienser i wokken og hæld saucen over og 1/2 delen af citonskiver ne.

Server med ris og pynt med resten af citronskiver ne.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med lammefyldDisse pirogger er lidt østerlandsk inspireret med lammekød eller fårekød og sambal olek....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.