Logo

Svinekød med blomkål og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g svinekam
1 ½ spsk samba olek
4 hakkede hvidløgsfed
2 dl svinekødsbouillon
600 g blomkål
3 gulerødder
2 citroner
1 spsk Maizena
2 spsk olie
½ tsk salt
ris

Kødet strimles og hældes i en skål sammen med samba olek, hvidløg og trækker i 20 min.
Bland ½ dl bouillon med Maizenamel og stil det til side.

Blomkålen deles i små buketter og gulerødderne skæres i tynde strimler.
Citron skæres i tynde skiver .
Opvarm olien i wok og steg grønsagerne i 4 min,
Drys med salt og læg dem i et fad.

Imens steges kødet over 2 gange .

Kom alle ingredienser i wokken og hæld saucen over og ½ delen af citonskiver ne.

Server med ris og pynt med resten af citronskiver ne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasolada - bønneret med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med artiskokkerDåsemad behøver ikke at være kedelig her har vi brugt en dåse artiskokhjerter til en skøn...
• Frikadeller med persillestuvede grønsagerFrikadelleopskriften rækker til 4 personer. Frys resterende frikadeller eller nyd dem...
• Chokolade skildpadde sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!