Logo

Svinekotelet med stegte asiatiske grønsager og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekotelet med stegte asiatiske grønsager og ris

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 svinekoteletter

4 spsk østerssauce

50 g ingefær

1 spsk olie

400 g kinakål

400 g broccoli

250 g svampemix

4 spsk sojasauce

2 spsk honning

300 g jasminris

 

* Tilberedning

Vend koteletterne godt med østerssauce og fintrevet ingefær og lad dem marinere i 5 minutter. 

Snit kinakål groft, skær broccoli i grove stykker og halvér svampene. 

Steg koteletterne af på en varm pande i 1 spsk. olie i ca 3-4 minutter på hver side og tag koteletterne af panden. 

Steg grønsagerne af på en pande, vend dem godt sammen i 30 sekunder og tilsæt soja og honning og steg det i ca. 2 minutter.

 

Anret koteletterne med de stegte grøntsager og saften fra panden og server med kogte jasminris.

 

Tips: Retten kan fint laves med kylling, oksekød eller tigerrejer.

 

Energi 2803 kJ/667 kcal. Protein 43 g. Fedt 20 g. Kulhydrat 76 g. Kostfibre 6 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her