Logo

Svinekoteletter med tomat og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 store svinekoteletter, gerne uden ben
2 spsk olivenolie
1 hakket løg
1 pillet og hakket fed hvidløg
2 skrællede og finthakkede gulerødder
2 finthakkede stilke bladselleri
500 g cherrytomater evt. i halve eller store tomater i mindre stykker
3 kviste timian
2 ½ dl grønne linser (Puy)

Forkog linserne i letsaltet vand i 10 minutter.
Pensl koteletterne med olie, drys med salt og peber og grill dem 15-18 min. med jævnlig vending.
Prøv ved støttemusklen at skære et snit, når den er rosa, er resten af koteletten gennemstegt.
Sauter imens løget i olie i panden i 5 min.
Tilsæt hvidløg, gulerod, selleri og sauter videre i 5 min.
Kom tomater ved og rør rundt.
Kom forkogte linser, timian og ca. ½ dl vand ved og gennemkog i 5 min. Smag til og server til koteletterne sammen med brød.


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?