Logo

Svinemørbrad med krydret fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 svinemørbrad
Fyld:
1 pk pikant flødeost
lidt frossen spinat 2-4 kugler
salt og peber
1 bk champignon hakkede
Tilbehør: hasselbagte kartofter, flûtes, salat, feta ost og oliven

*  

Ovnen forvarmes til 200°C og de skrællede og udskårne hasselsnartbagte kartofler sættes ind og skal have 1 time hvis de er mellemstore.
Tag en mindre gryde og lun den frosne spinat ganske langsomt op, og når spinaten ikke er frossen længere tilføjes den halve pakke pikantost, samt de hakkede champignon.
Ldt salt og peber tilsættes og hvis ønskes kan løg og små hakkede tomater også kommes i.
Tag den lyse mørbrad og skær en lomme vandret i den ene side, halvt ind.
Kom fyldet ind i og luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen.
Hæld eventuelt overskydende ovenpå som topping.
Kom i ovnen 30-40 min ved 200°C og så skulle kartoflerne også være gyldne.
Server med rødvin, salat og feta og oliven.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad Normandie og ProvencespidKød og grønsager på spid; Spidstegning går hurtigt og det er festlig mad både til hverdag...
• Mørbrad med bladselleri og ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold citronmarineret mørbrad med salat og rygeostecremeKold, stegt svinemørbrad har en ren og delikat smag, der er perfekt til en anretning med...
• Appelsindessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!