Logo

Svinemørbrad med krydret fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 svinemørbrad
Fyld:
1 pk pikant flødeost
lidt frossen spinat 2-4 kugler
salt og peber
1 bk champingnon hakkede
Tilbehør: hasselbagte kartofter, flûtes, salat, feta ost og oliven
 

Ovnen forvarmes til 200°C og de skrællede og udskårne hasselsnartbagte kartofler sættes ind og skal have 1 time hvis de er mellemstore.
Tag en mindre gryde og lun den frosne spinat ganske langsomt op, og når spinaten ikke er frossen længere tilføjes den halve pakke pikantost, samt de hakkede champignon.
Ldt salt og peber tilsættes og hvis ønskes kan løg og små hakkede tomater også kommes i.
Tag den lyse mørbrad og skær en lomme vandret i den ene side, halvt ind.
Kom fyldet ind i og luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen.
Hæld eventuelt overskydende ovenpå som topping.
Kom i ovnen 30-40 min ved 200°C og så skulle kartoflerne også være gyldne.
Server med rødvin, salat og feta og oliven.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med pesto og sandwichEn både sund og nem måde at få kylling på, en skøn pesto der er perfekt til kød, kylling...
• - diabetiker - Blodsukker er livsnødvendigtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksefilet med rodfrugter og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os