Logo

Syltede grisehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
grisehaler
salt
peberkorn
laurbærblade

Grisehalerne skrabes rene og skylles grundigt og skoldes.
Læg halerne i en gryde, og hæld så meget vand ved, at de er dækket. Kom salt, peberkorn og laurbærblade ved og bring det i kog.
Lad halerne koge ved svag varme i en times tid til de er møre.
Tag halerne op, og flæk dem på langs, hvis slagteren ikke har flækket dem.
Læg halerne i et halvdybt fad, si suppen og hæld den over halerne til de er helt kolde og suppen stivnet til gele.
Byd groft rugbrød, sennep og syltede rødbeder til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomat-slam-pamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuru KöfteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Wok med oksekød og mango og chokoladekage med kaffemousseSprøde, lynstegte grønsager smager skønt og er nemme at tilberede. En cremet chokoladekage...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os