Logo

Tagine med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tagine med æg

3 tomater

20 grønne oliven uden sten

2 spsk olivenolie

2 løg

2 fed hvidløg

1 tsk honning

1 laurbærblad

8 æg

4 spsk frisk persille, hakket

2 tsk stødt spidskommen

salt og peber

koriander til pynt

 

Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og hak frugtkødet.

Blancher olivenerne i ca. 1 minut i kogen­de vand.

Hæld vandet fra, og hak dem.

Varm olien op i en tagine.

Pil løg og hvidløg, hak dem og svits dem i den varme olie sammen med olivenerne.

Rør honning i, og lad løgene karamellisere.

Tilsæt hvidløg, tomater og laurbærblad, og lad dem stege med under omrøring.

Lad det hele koge ind til en sauce i ca. 30 min.

Fjern laurbærbladet.

Pisk æggene sammen med persille, spidskommen, salt og peber.

Kom dem langsomt i den kogende tomatsauce, og lad det stivne.

Server pyntet med koriander.

Hertil passer frisk brød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?