Logo

Tobbington

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kål hvidkål el. blomkål
1 stk gulerod
1 portion Fin kødfars
risgrød af 4 dl vand og 75 g ris
rasp
40 g margarine
smeltet smør
 
Læg halvdelen af den kogte kål og den kogte gulerod (skåret i skiver) i et ovnfast fad derpå farsen og derover igen resten af gulerod og kål og til sidst risgrøden.
Strø buddingen med rasp og hæld den smeltede margarine over.
Bages i 1 time i ovnen.
Serveres med smeltet smør.

Se også: Tobbington original

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her