Logo

Torsk i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g torskefilet
salt
peber

Sauce :
2 mellemstore æbler
2 små eller 1 stor porre
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 dåser flået, hakket tomater
1 laurbærblad
1 tsk paprika
3 tsk Maizena hvedemel
1 dl piskefløde (alternativt fløde 13 / kaffefløde)
salt
peber

Desuden :
Persille
ris (som tilbehør)

Sauce:
skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet.
Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 – 3 minutter.
Rør Maizena hvedemel ud i piskefløden og rør den i saucen.
Kog saucen op, og smag til med salt og peber.
Hæld saucen i et ovnfast fad.

Fisk:
Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm. og læg stykkerne ovenpå
saucen.
Stil fadet i en 220°C forvarmet ovn i ca. 10 minutter.
Når retten er færdig, drysses med persille – og retten serveres med ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret nakkesteg nakkesteg uden svær fra gris
• Hellefisk og urter i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skotsk brødpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!