Logo

Torsk i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk torsk
½ flaskehvidvin
75 g smør
citron
persille
muskatnød
salt
peber
2 tvebakker
små kartofler
2 porrer
cremefraiche 38%
sukker
peberrod

Smør et ovnfast fad og læg torskestykkerne i, drys med knuste tvebakker, revet muskatnød, salt og peber.
Hvidvinen hældes ved sammen med citronsaft efter smag.
Fadet sættes i ovnen ved 225° og når væden begynder at koge slukkes for varmen, og fisken står endnu 10 min i ovnen.

Serveres med små hvide kogte kartofler og småstrimlet porre der kun
lige har fået et opkog. Kan yderligere serveres med peberrodssauce.
Brug væden fra torsken, kog ind og tilsæt cremefraiche. Kom lidt
sukker i og revet peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her