Logo

Torsk i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk torsk
1/2 flaskehvidvin
75 g smør
citron
persille
muskatnød
salt
peber
2 tvebakker
små kartofler
2 porrer
cremefraiche 38%
sukker
peberrod

Smør et ovnfast fad og læg torskestykkerne i, drys med knuste tvebakker, revet muskatnød, salt og peber.
Hvidvinen hældes ved sammen med citronsaft efter smag.
Fadet sættes i ovnen ved 225° og når væden begynder at koge slukkes for varmen, og fisken står endnu 10 min i ovnen.

Serveres med små hvide kogte kartofler og småstrimlet porre der kun
lige har fået et opkog. Kan yderligere serveres med peberrodssauce.
Brug væden fra torsken, kog ind og tilsæt cremefraiche. Kom lidt
sukker i og revet peberrod.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags vildand med flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RibbenskroneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græske frikadeller på kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os