Logo

Torsk sprødbagt med salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Torsk sprødbagt med salsa

 

Hvid fisk betyder sund, mager mad. Her præsenterer vi en delikat, farvestrålende og elegant version. God appetit!  • Tamarillos indeholder mange fibre.

• Fisk indeholder meget niacin, som gør at kroppen kan udnytte energien.  

Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Sprødbagt torsk med salsa

4 torskefileter a ca. 185 g

2 forårsløg

1 fed hvidløg

2½ dl rasp

1 dl hakket persille

2 tsk olie + olie til fadet

1 tsk sort peber

SALSA:

2 tamarillos eller 2 almindelige tomater

2 forårsløg

2 tsk olie

2 tsk friskpresset citronsaft

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 200 °C.

Smør et ovnfast fad med olie.

Fjern eventuelle ben fra fiskefileterne.

Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Pil hvidløget.

 

2 Kør rasp, persille, hvidløg, forårsløg, olie og peber i en blender eller foodprocessor, til blandingen har en ensartet og grov konsistens.

 

3 Læg fiskefileterne i det smurte fad.

Læg raspblandingen i et jævnt lag ovenpå fisken.

Steg i ovnen, til fisken er færdig, ca. 15 min.

 

4 Skræl tamarillos og hak dem fint.

Hak forårsløgene fint.

Bland tamarillos og forårsløg med olie og citron og lad det stå og trække.

 

5 Anret fisken på varme tallerkener og server salsaen ved siden af

 

Tips & råd

 

Torsk sprødbagt med salsa

Skær toppen af tamarillosen og skræl den forsigtigt med en kartoffelskræller.

Frugten giver pletter på huden så anvend gerne plasthandsker.

 

Torsk sprødbagt med salsa

Fisken er færdig når du kan skille fiskens forskellige lag fra hinanden.

Fisken skal også være mælkehvid i farven, når den er helt klar.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 320 = kJ 1344

Kulhydrat 26 g Protein 36 g Fedt 8 g (23%) Fibre 3 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Birkesboller Hjemmebagte boller smager altid dejligt, især med en klat smør varme fra ovnen. Prøv disse...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Fiskepinde med mangosalsaDisse herligt møre og sprøde fiskepinde serveres med en pikant mangosalsa, fra det...
• Appelsinkage med orangesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os