Logo

Torskefilet, urtebagt med grønne bønner i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g torskefilet u. ben
½ pk flødeost naturel
1 tsk karry
1 lille bdt klippet purløg
1 fintrevet gulerod
olivenolie
150 g grønne bønner (evt. frost)
1 ds flåede tomater
salt og peber
persille
parmesan

Fisken saltes og foldes sammen til kvadratiske pakker.

Rør flødeosten med karry, salt, peber, revet gulerod og purløg.

Læg fiskepakkerne i et smurt, ovnfast fad og top osteblandingen opå herpå. Stil pakkerne i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter, eller til de er smukt gyldne. Kog en tomatsauce af flåede tomater, salt, peber og hakket persille.

Lad den simre i ca. 15 minutter.

Kog bønnerne efter anvisningen på pakken.
De lune bønner vendes med tomatsaucen.

 

Kan serveres både varme og kolde.

Pynt med store spåner af friskhøvlet parmesan.
Retten kan serveres med nye kartofler eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her