Logo

Torskekæber med urter i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg torskekæber
4 gulerødder
2 porrer
1/4 selleri

Fond:
2 kg fiskeskrog og hoveder

Suppevisk
1 spsk hel hvid peber
3 laurbærblade
1 tsk hel fennikel
1 stjerneanis
2 l. vand

Urterne skæres i tynde strimler, sauteres i lidt smør i sauterpanden, derpå lægges de rå kæber, dækkes med en god tyk karrysauce, der er lavet på fiskefond og piskefløde, smagt til med mango chutney.
Står og småsimrer til kæberne er færdige (ca. 12 minutter)

Fond:
Fisken sættes over i koldt vand, koges langsomt op, skummes godt,
tilsættes visk og krydderier, koges 20 min., trækker 20 min., sigtes
gennem klæde og koges ned til 1 liter.

Tips: Porrer og selleri kan, i sæson, erstattes af forårsløg og fennikel
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SurkamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knurhane eller ørred, grilletGrillning af hel fisk ser festligt ud, og smager skønt. Hel fisk grilles lettest i...
• Tortilla med kartofler, squash og skinkeTortilla er en spansk omelet med kartofler og ofte også andre grønsager. Vi har brugt...
• Valnøddefromage med appelsingeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!