Logo

Torskeret i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
340 g torskefilet el. anden fisk du har adgang til
Salt
1 blomkålshoved
200 g gulerødder
8 stængler blegselleri
1 l vand
160 g pastapenne
50 g koncentreret tomatpure
frisk kværnet peber.

Skær fiskefileterne i terninger, drys dem ganske let med salt og stil dem koldt.

Del blomkålen i buketter, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stænger blegsellerien skæres i terninger, gem blade til at komme i lige før serveringen.

Bring vandet i kog og kom blomkål, gulerødder og blegselleri i og kog i ca. 15 min.

Kom derefter pastapenne i sammen med tomatpureren og bland godt sammen

Tilsæt salt, læg låg på og lad det koge yderligere 12 min. Tag fyldet op i en varm skål. Kom fisketerningerne i den kogende tomatsauce og lad den stå på kogepunktet i 5 min. til fisken er hvid og fast. Tag torsken op af saucen.

Anret torskestykkerne over det varme fyld, smag saucen til med salt og peber oghæl den over retten. Pynt med de friske blegselleriblade der er pillet i små stykker.

Server retten straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spareribs og rød coleslawKog gerne dine sporeribs dagen før og mariner dem. Så skal du bare tænde grillen op og...
• Kalkungryde med det heleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte ål med rødbede og æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprødstegte ål, råstuvede kartofler og rødbedesylt med blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os