Logo

Torskeret i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
340 g torskefilet el. anden fisk du har adgang til
Salt
1 blomkålshoved
200 g gulerødder
8 stængler blegselleri
1 l vand
160 g pastapenne
50 g koncentreret tomatpure
frisk kværnet peber.

Skær fiskefileterne i terninger, drys dem ganske let med salt og stil dem koldt.

Del blomkålen i buketter, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stænger blegsellerien skæres i terninger, gem blade til at komme i lige før serveringen.

Bring vandet i kog og kom blomkål, gulerødder og blegselleri i og kog i ca. 15 min.

Kom derefter pastapenne i sammen med tomatpureren og bland godt sammen

Tilsæt salt, læg låg på og lad det koge yderligere 12 min. Tag fyldet op i en varm skål. Kom fisketerningerne i den kogende tomatsauce og lad den stå på kogepunktet i 5 min. til fisken er hvid og fast. Tag torsken op af saucen.

Anret torskestykkerne over det varme fyld, smag saucen til med salt og peber oghæl den over retten. Pynt med de friske blegselleriblade der er pillet i små stykker.

Server retten straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?