Logo

Torskerogn med agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerogn med agurkesalat

 

4 små torskebukser

2 laurbærblade

5 sorte peberkorn

1 agurk

3 spsk sukker

3 spsk eddike

1 tsk laurbær

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Kog lidt vand tilsat laurbærblade og peberkorn.

Kom torskebukserne ved, og lad det simre 10 minutter.

Tag bukserne op, og steg dem gyldne på en pande tilsat lidt olivenolie.

Halver agurken, og fjern kernerne med en lille ske.

Snit agurken, og salt med løs hånd.

Læg agurke­skiverne på en sigte med et let pres i 20 minutter.

Kog sukker og eddike med laurbær, og lad det afkøle.

Vend med agurkeskiverne, og server til torskebukserne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?