Logo

Tournedos af hakket strudsekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket strudsekød
4 friske tomater
1 bouillonterning
smør til stegning
1 pakke bacon
1 ds tomatpure
frisk timian
salt
peber

Start med at lave en god kraftig tomatsauce:
Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpure, timian og peber.
Lad det småsnurrer under låg et kvarters tid, gerne mere.
Smag til med salt.

Form det hakkede strudskød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver.
Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill.
Steg det, som du vil stege en almindelig hakkebøf.
Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Tilbehør:
Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller godt brød.
Hvis du synes der skal en grønsag til, så er friske bønner eller broccoli at foretrække.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte - lav fedt % 2Her er opskriften på en porretærte med lav fedtprocent perfekt til brunch eller frokost....
• Grillet sværdfisk med lime og spidskommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedepoulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer i DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!