Logo

Tunfisk med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tunfisk med sesam

500 g tunfisk

2 spsk fiskesauce

4 spsk sesamfrø

1 bdt. grønne asparges

400 g daikonradise

4 spsk vegetabilsk olie

1 spsk sesamolie

1/2 tsk palmesukker

6 spsk østerssauce

 

Skyl tunfisken, dup den tør, og skær den i 3 cm store stykker.

Bland dem med fiskesauce, og vend dem i sesamfrø.

Skyl aspargeserne, dup dem tørre, og skær dem i lige store stykker.

Skyl radisen, dup den tør, og skær den i 4 cm lange stave.

Varm 2 spsk vegetabilsk olie og sesamolien op i wokken.

Svits hurtigt aspargeserne, tilsæt radisestavene og drys med revet palmesukker. Tag det op.

Varm resten af olien op, svits hurtigt tunfiskestykkerne separat, og vend dem forsigtigt.

Kom til sidst grønsagerne tilbage i wokken, hæld østerssauce over, vend den forsigtigt i og server straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SydhavskyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kreolske koteletter.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os