Logo

Tyrkisk hane i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hanekylling
40 g smør
1 løg
½ l. bouillon
2 æbler
1 spsk hvedemel
3 tsk karrypulver
1 spsk honning
5 spsk fløde
2 spsk rosiner
2 spsk halverede ristede mandler
salt, friskkværnet peber

 
Rengør hanekyllingen og dup den tør.
Del den i fire stykker og brun dem på alle sider i en kasserolle.
Hak løget og kom det ved.
Tilsæt bouillonen, når løget er blankt.
Lad retten simre under låg en halv times tid.
Skræl æblerne, skær dem i småstykker og fjern kernehusene.
Kom æbler og karry ved og kog videre i ti minutter.
Tag kødet fra og stil det varmt.
Rør melet op med fløde og jævn saucen.
Den bliver mindre fed, når man bruger mælk.
Smag til med salt og peber.
Læg kødet tilbage.
Strø rosiner og mandler over.
Server med kogte ris og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her