Logo

Tyrkisk hane i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 hanekylling
40 g smør
1 løg
1/2 l. bouillon
2 æbler
1 spsk hvedemel
3 tsk karrypulver
1 spsk honning
5 spsk fløde
2 spsk rosiner
2 spsk halverede ristede mandler
salt, friskkværnet peber

 
Rengør hanekyllingen og dup den tør.
Del den i fire stykker og brun dem på alle sider i en kasserolle.
Hak løget og kom det ved.
Tilsæt bouillonen, når løget er blankt.
Lad retten simre under låg en halv times tid.
Skræl æblerne, skær dem i småstykker og fjern kernehusene.
Kom æbler og karry ved og kog videre i ti minutter.
Tag kødet fra og stil det varmt.
Rør melet op med fløde og jævn saucen.
Den bliver mindre fed, når man bruger mælk.
Smag til med salt og peber.
Læg kødet tilbage.
Strø rosiner og mandler over.
Server med kogte ris og grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Couscoussalat med ost og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksegryde fra CubaKød og grønsager kombineres her med en krydret sauce. Atter en god opskrift fra det...
• Fasaner i flødesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbær ostedyp med frisk frugtPrøv den lækre blåbær-ostedip med frisk frugt som lækker og sund snack eller dessert-...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os