Logo

Tyrkisk lammepilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg lammekølle med ben
½ kg kalveskank
¾ l vand
100 g mager kvark
4 løg
Peber
4 duske persille
Lidt kørvel
3 stængler dild
1 stængel estragon
 
Kog lammekøllen og kalveskank i letsaltet vand 1 time og 15 minutter.
Tag det op og skær lammekødet i tern, der vendes i kvark.
Pil løgene og snit dem i ringe.
Brun dem i smør i en stor gryde i 5 minutter.
Hæld kødstykkerne ved og brun dem.
Tilsæt 5 dl af kødsuppen, salt, peber og krydderurterne, der er bundet
sammen til en visk.
Lad det snurre en ½ times tid.
Retten serveres med ris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?