Logo

Urfugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk urfugle
375 g kartofler
125 g fersk spæk
50 g smør, margarine eller olie
1/2 l. suppe eller vand

Vinger og hoved afhugges, hvorefter fuglene flås, rengøres, tørres og fyldes med skrællede kartofler, salt og peber, opsættes, barderes.
De steges ved meget svag varme ca. 1 1/2 time og dryppes stadigt.
Man kan efter bruningen tilsætte jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk fyldt surkål - SarmaSarma er en ret med surkål, der stammer fra Balkan. Retten laves ofte ved festlige...
• Ærtegryde, friskEn moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne...
• Laks marineret elefantølEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!