Logo

Urtekrydrede laksebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laksefilet
3 spsk hakkede blandede urter
150 g hasselnøddekerner
1/2 porre
2 æg
2 spsk citronsaft
1 spsk reven citronskal
3 spsk rasp
1/3 tsk muskatnød
salt
peber
2 spsk olie

Skær fisken i tern. Hak urterne. Kør fisk, urter og hasselnødder i foodprocessoren. Skær porren i skiver og kom porre, æg, citronsaft og skal, rasp, muskat, salt og peber i og kør det hele sammen. Ælt farsen med hænderne og form til bøffer. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 3-5 min. på hver side.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med tomatsauce - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frøken Jensens kørvelsuppeHer er en af Frk. Jensens klassikere, fra dengang hun var madskribent. Og opskriften...
• Poussin i påskefarverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os